Sala de nunti Diamond Events

sala de nunti diamond events
sala de nunti diamond events

La sala  de nunti Diamond Events, cea mai frumoasa zi din viata voastra de  cuplu se poate transforma intr-o adevarata poveste magica.
Sala  de nunti Diamond Events este situata la intrarea in Sacalaz si  dispune de 500 de locuri, avand o parcare mare, suficienta pentru toti cei  care vin aici ca invitati.

interior cort diamond events

interior sala diamond events

Daca doriti sa organizati o nunta in  cele mai bune conditii, va asteptam sa ne faceti o vizita si sa  va convingeti cu proprii ochi de calitatea premium a acestui salon  de nunti. In plus,  din 2017 aici a fost amenajata si o sala noua destinata zilelor onomastice,  majoratelor si evenimentelor cu un numar mai mic de invitati. Ea  dispune de 100-200 de locuri si poate fi amenajata pentru orice  tip de petrecere doriti sa organizati aici.

 

cos fructe pentru nunta

cos fructe sala diamond events

Fata de alte sali de nunta din Timisoara, designul modern la  sala de nunta Diamond Events si amanajarea deosebita a imprejurimilor fac din aceasta  locatie una foarte cautata de catre toti cei care se casatoresc  si vor sa organizeze o petrecere pe cinste. Invitatii vor avea parte  aici de tot confortul dorit si se vor putea delecta cu cele mai  bune preparate din bucataria romaneasca si internationala. Bucatarii  de top care lucreaza aici, precum si dotarile de ultima ora ale  salonului de nunti Diamond Events sunt foarte importante in alegerea  pe care o fac clientii nostri. Mesele, scaunele,  vesela, personalul si tot ceea ce veti gasi aici este de cea mai  buna calitate si asigura servicii de top pentru orice petrecere  gazduita de noi.

Exterior Cort Sala Diamond Events

Exterior Sala de nunta Diamond Events

Salonul de nunti are o zona special amenajata  pentru dans, pentru formatia de muzica sau DJ si poate fi amenajata  pentru a gazdui exact numarul asteptat de invitati. Versatilitatea  si flexibilitatea acestui salon de nunti au fost printre cele mai  importante criterii de care noi am tinut seama atunci cand l-am  costruit. pentru mai multe detalii simai multe poze , va recomandam sa intrati pe site-ul SaliNuntiTimisoara.ro.

Cu noi, fiecare clipa de la nunta voastra poate deveni  o magie!
Va asteptam sa ne umpeti sala cu invitatii dumneavoastra !