Sali nunta Timisoara

sala nunti timisoara, sali nunti timisoara
sala de nunta

Lux, eleganta, exclusivista, superba, uimitoare, acestea ar trebui sa fie atributele pentru sala de nunti in care va avea loc petrecerea pentru fericitul eveniment. Totul trebuie sa se desfasoare intr-un spatiu unic foarte frumos, sa aiba un stil impecabil si sa fie concentrat pe dorintele dumneavoastra.
Alegerea locului potrivit este o chestiune de o importanta exceptionala. Sali nunta Timisoara exista aproape in fiecare cartier. Decorul salii de nunta este o parte obligatorie a petrecerii de nunta, deoarece aici are loc cea mai mare parte a celebrarii. Zona tinerilor casatoriti, mesele, scaunele, scena si ringul de dans, precum si toate elementele din interior trebuie sa creeze o atmosfera cu adevarat de nunta.
In trecutul nu prea indepartat, nuntile atat la tara cat si unele de la oras erau organizate in corturi, construite special intr-o curte sau intr-o gradina a unuia dintre miri. Pe peretii copertinei se intindeau ghirlande cu flori, beculete sau baloane si cam acesta era tot decorul. Mesele erau lungi, din lemn traditional acoperite cu fete de masa din damasc si se intindeau de la un capat la celalalt iar in loc de scaune erau banci dispuse una langa alta, pana se terminau mesele.
Astazi decorul impresioneaza, accentul principal fiind pe mesele frumos impodobite si decorate, scaune imbracate si decorate estetic cu fundite si fundalul cu masa mirilor frumos impodobita in ton cu restul decorului. Trebuie sa va amintiti ca sala de nunta este locul in care va avea loc petrecerea cu invitati. Aceasta trebuie sa cuprinda numarul de oaspeti.
Sali nunta Timisoara. In Timisoara exista astfel de sali de nunta, ce pot fi alese in functie de numarul de invitati. Intrand pe site-ul nostru puteti afla ca unul dintre aceste locatii este Sala de evenimente Andronic care are o capacitate de 60 de locuri intr-un cadru intim si foarte placut.
Terasa de vara romantica este reprezentata de foisoare sau cortulete ce transforma nunta intr-un basm adevarat.
In apropiere se afla un spatiu verde cu copaci ce ofera oportunitatea excelenta de a face o plimbare prin acest loc pitoresc si de a surprinde cele mai importante momente ale celebrarii.
Dumneavoastra si cei dragi veti avea o experienta de neuitat. Bucate delicioase preparate de bucatari iscusiti vor fi un alt produs elegant pentru noaptea nuntii.
Si pentru a finaliza sarbatoarea, bucatarul patiser va incanta mirii cu un tort de nunta de lux. La intrare sunteti intampinati de o arcada realizata din trandafiri naturali si reprezinta locul unde puteti imortaliza momentul special. Si asta nu e tot… Pentru mai multe detalii si informatii, va rugam intrati pe site-ul nostru.